Aloittaville yrityksille

Olemme täällä sinua varten — alusta alkaen

Yritystä perustettaessa saattaa mieleen nousta monia erilaisia kysymyksiä ja huolia, jotka saattavat tuntua jopa tyhmiltä ja lisätä epävarmuutta. Meille tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan — autamme ja konsultoimme mielellämme yrityksen alkuvaiheista lähtien.

Meille jokainen yritys on yhtä tärkeä sen iästä, koosta ja yritysmuodosta riippumatta. Monesti, varsinkin yrityksen alkutaipaleella, ylimääräisiä huolia ja harmaita hiuksia aiheutuu oudoista termeistä, kankeista papereista siitä, ettei kirjanpito ole kunnossa ja ajantasalla alusta saakka.

Tälläisissa tilanteissa asiakkaalle saattaa koitua yllättäviäkin odottamattomia kuluja tai harmeja, jotka olisi ollut helposti estettävissä toimivan kirjanpidon ja konsultaation avulla jo alusta asti.

Luottamalla asiakkaan parasta etua ajattelevan taloushallinnon ammattilaisen apuun alusta saakka, yritys säästää selkeää pääomaa.

Meidän tehtävämme on aina olla luotettava kumppani ja auttaa asiakasta eteenpäin yrityksen ensiaskeleista alkaen.


Ota yhteyttä

Jos haluat olla osa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoa, täytä alla oleva lomake ja ota yhteyttä.

Ellet halua ottaa yhteyttä lomakkeen kautta, voit olla yhteydessä meihin suoraan myös sähköpostin tai puhelimen välityksellä.