Yritys

Tilitoimisto Mint Oy – osaava, palveleva ja luotettava

Meille asiakas on aina enemmän kuin numeroita taulukoissa.

Selkeästi kommunikoiva, toimiva, asiakaslähtöinen ja ajantasainen kirjanpito on menestyvän yrityksen yksi tärkeimmistä kulmakivistä.

Palveleva

Lähtökohtana kaikessa mitä teemme on aina asiakkaamme ja hänen yrityksensä paras mahdollinen etu. Selkeä kommunikointi sekä laaja-alainen henkilökohtainen asiakaspalvelu on erikoisalaamme —tutkimme, selvitämme ja opastamme asiakkaitamme eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa.

Kun kirjanpito toimii voi asiakas keskittyä rauhassa liiketoimintaansa. 

Osaava ja luotettava

Jatkuvan henkilökuntamme koulutuksen avulla turvaamme asiakkaillemme ajantasaiset tiedot koko ajan muuttuvassa lainsäädännössä, verotus- ja yritysmaailmassa. Käytössämme on uusimmat sähköisen kirjanpidon työkalut ja tarvittaessa toimimme myös perinteisesti. Meille tulevaisuus on nyt.

Tilitoimisto Mint sijaitsee Kaartinkaupungissa, Helsingissä. Vaikka tilitoimistomme paikkakunta on Helsinki, käy tositteiden toimittaminen ja kommunikointi helposti ja vaivattomasti myös kauempaakin.

 TilitoimistoMint-toimistokuvat-2889-2

Asiakastuntemusta luovasta alasta perinteisempiin

Tyytyväinen, monitoimialainen asiakaskuntamme ulottuu pääkaupunkiseudulta Pirkanmaalle saakka. Olipa yrityksesi sitten luovan, liikunta-, ravintola-, kaupan tai muun alan yrittäjä tai toimija, me ymmärrämme ja olemme täällä auttaaksemme sinua.

Hoidamme eri yritysmuotojen talous- ja palkkahallinnon kokonaisvaltaisesti yrityksen koosta ja yritysmuodosta riippumatta. Kirjanpidon, verotuksen ja koko taloushallinnon hyödyntäminen asiakkaittemme eduksi on meille kunnia-asia.

Aidosti asiakkailleen omistautuva, osaava, palveleva ja luotettava tilitoimisto on yrittäjän tärkeä yhteistyökumppani yrityksen alusta saakka.

Pohditko yrityksen perustamista? Lue lisää täältä.